Hoppa till innehåll

Kristoffer Kenobi

Medlem
  • Antal innehåll

    4
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Kristoffer Kenobi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Böckerna är väldigt bra, men jag tycker filmen också är bra med tanke på hur mycket boken innehåller. Följde filmen boken för mycket skulle den bli flera timmar lång. Jag är enn inbiten fantasyälskare, men jag accepterar ändringarna, dels på grund av regissörens budget. De hade inte särskilt mycket pengar när de gjorde den här filmen, vilket de ofta säger på bakom kulisserna-materialet. Men hur ska de tjäna ihop till räckligt med pengar för att göra nästa film bättre, om ingen är beredd att ge den en chans? Många som jag känner "har hört av en kompis att den är dålig", så intäkterna blir inget vidare. Det är en jättebra film för en så tjock bok. De har hoppat över en del som har betydelse senare men jag tror ändå de behöll det viktigaste, eftersom Christoffer Paolini faktiskt berättade hela handlingen i alla böckerna för manusförfattaren så att han skulle ta med allt viktigt. Det välsignade barnet, Elva, spelar inte särskilt stor roll i andra boken, även om rollen hon har är viktig. Men en sak jag tänker på är att Eragon verkar intresserad av Arya (vilket delvis stämmer med boken), men att Arya skulle hysa samma känslor blir jag inte klok på. Det spelar en viktig roll i andra boken att hon INTE gör det. Men varför klaga? Bra film. :D Se onr sverdar sitja hvass
  2. Ja, hur får man egentligen den? :angry: Jag har fastnat på den banan. :( Räknas häcken som en växt? I så fall, så är det fyra. Ska man bygga något speciellt för att få den? :huh:
  3. Jag spelar Ringens brödraskap, och har kommit till ett ställe där man är Frodo, och ett träd har fångat Merry och Pippin. :( Jag får inte kasta stenar eller slå på trädet, för då dör Merry och Pippin, men jag måste rädda dem! Det kommer upp vassa rötter ur jorden överallt, och de åker upp och ner hela tiden jättesnabbt. <_< De dödar mig hela tiden! :cry: Hur räddar man Merry och Pippin? :huh: Snälla, svara! :)
  4. Ja, det är jättekul! :) :D Men vår dator är knäpp, så jag kan inte köra det... :unsure: :(
×
  • Skapa ny...